Här kan du läsa mer om vad vi engagerar oss i när det gäller andra länder.

Kenya, Sydsudan

Stories for life

Utbildning om mänskliga rättigheter i allmänhet, barn och handikappades situation och rättigheter specifikt, hälsa, nutrition och odling m.m. bland herdefolken i norra Kenya och Sydsudan. Ett huvudfokus är alla barns, även flickors, rätt att få gå i skolan.

 

  Jordanien

Missionärer boende i Jordanien. Uppdraget är att nå onådda folkgrupper i Mellanöstern, träna lärjungar och plantera församlingar. De är IBRA:s regionskoordinatorer för Syrien, Irak, Jordanien, Palestina och Libanon. Det handlar delvis om en pionjärinsats i detta område. De reser i regionen och lär känna församlingar och skapar relationer med olika samarbetspartners för att tillsammans nå de onådda med evangeliet och träna lärjungar.

 

  Egypten

Läs mer om arbetet i Mellanöstern/Nordafrika.

Läs artikeln från Ramses besök 29/8 2011 i Östran
Läs artikeln från Ramses besök 29/8 2011 i Barometern

 

  Distansbibelskola

Vi samarbetar med Ibra Distansbibelskola som ger ledarträning på distans, för församlingsledare ute i olika delar av världen. Mer information här >

 

Östra Afrika

Vi stödjer ledare för pastorsnätverk som samordnar den nordiska pingstmissionen i östra Afrika.

 

Tillfälliga insamlingar

       DR Kongo

Vid olika tillfällen gör vi insamlingar till ett projekt i DR Kongo. På Bytardagen går 25% av försäljningen till ett projekt på Panzisjukhuset via PMU. Läs mer om Panzi. Även vid julkonserten går insamlingen till Panzisjukhuset. I samarbete med Världens Barn går insamlingar till olika projekt via PMU. 

Radio Sotak

Radio Sotak Facebook

Appstore:

Arabic videos

Ramses Gendy Videos

Wings of protection

Bengt Fiskes blogg