Alphakurs - Grundkurs i kristen tro

Alla är varmt välkomna att delta i vår Alphakurs i kristen tro. Den är främst utformad för dig som vill utforska den kristna tron och tro i allmänhet.

Alla kurstillfällen inleds med en enklare måltid med gemenskap runt borden. Efter måltiden lyssnar vi till ett ca 30 minuter lång föredrag. Därefter följer samtal i mindre grupp kring föredraget. Samtalsledare finns med och samtalen präglas av värme och högt till tak. Mitt i kursen delar vi ett dygn tillsammans i en miljö utanför kyrkan. Dessa tillfällen ger utrymme till fördjupning och brukar vara mycket uppskattade.

För mer information kan du kontakta Eric Carlsson, kursledare. Telefon: 076-884 40 50, E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Praktisk information

Kursen är på 10 träffar + ett alphadygn med övernattning.
Tiderna för träffarna är kl. 18:00 - 20:30.
Kostnad 250 kr för kursen + 150 kr för alphadygnet.

Var: Lorensbergskyrkan, Lorensbergsleden 8, Kalmar

Alphakursen hålls i Lorensbergskyrkans regi i samarbete med Bilda.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att gruppen inte ska vara för stor, vi sitter lite glest, tvättar händerna och att den som har förkylningssymtom eller sjukdomskänsla måste stanna hemma. Dessutom kan vi tyvärr inte erbjuda er som tillhör riskgrupper att vara med.

Anmäl ditt intresse

Namn *
E-post *
Adress *
Postnummer *
Postadress *
Övriga meddelanden, t.ex. specialkost