6-8 september

Kampanj tillsammans med fler kyrkor i Kalmar. Till detta behövs volontärer och i kyrkan finns listor där du skriver upp dig och anger det område du kan hjälpa till inom. Vi behöver vara många volontärer/frivilliga om vi ska kunna genomföra detta. Anmäl dig redan nu!

Anmäl dig som volontär

Program

Ungdomsmöte i Vasakyrkan fredag 21:00
Barnmöte
på Larmtorget lördag 11:00
Sportaktiviteter
på Larmtorget lördag 13:00
Gospelkonsert
lördag kl. 15:00
Konsert
med Sebastian Stakset på Larmtorget lördag 19:30
Ekumenisk gudstjänst i Lorensbergskyrkan söndag kl. 11:00

Hälsning från Heart of evangelism

Kanske har du aldrig haft en erfarenhet med Gud. Kanske har du aldrig riktigt trott att det det är något för dig. Vi är många som kände likadant. Som växte upp utan varken tro eller hopp. Men det var alltid något på insidan som saknades. Ett tomrum i hjärtat. Ångest, rädsla, fruktan, bitterhet, besvikelse och ensamhet var vana följeslagare i våra trasiga liv. Vissa av oss hade bra fasader, andra var fallfärdiga till både det yttre och inre. Men en sak hade vi alla gemensamt. Vi levde med smärta, en ekande tomhet som gjorde livet till en ganska grå och dyster tillvaro. Och vi trodde att det aldrig skulle förändras.

En dag så sprang vi rakt in i armarna på Gud. Och det förvandlade våra liv. Totalt. Sorgen vändes till glädje. Hatet förvandlades till kärlek. Mörkret blev till ljus. Jag vill av hela mitt hjärta uppmuntra dig och utmana dig att komma till Det Finns Hopp. I värsta fall kastar du bort en kväll. Men i bästa fall så finner du ett helt nytt liv!

Det finns hopp för dig. Ingenting är så trasigt att det inte går att laga. Det finns en framtid för dig. Det finns förlåtelse och frihet för dig! För du är så älskad och så oerhört värdefull!

Varmt välkommen till ett plats fullt av kärlek!
Carl-Gustaf Severin, Sebastian Stakset & Hans Weichbrodt

Vi vill vara en kyrka som välkomnar alla människor - genom hela livet

Varje söndag firar vi gudstjänst i Lorensbergskyrkan, en samling dit alla är välkomna vare sig man tror, tvivlar eller har frågor om Jesus och/eller kristen tro. Med sång, musik, bön, förbön och predikan möts människor från alla generationer till fest.

Bön är en central del i varje kristens liv. Det är en livlina i både med- och motgång.
Vi tror på bönens kraft - Gud hör bön! Han vill möta oss i bönen och höra både vår tacksamhet och våra behov.

Välkommen med på våra samlingar!

Den kristna tron sammanfattas i ett känt bibelord från Johannes.
"Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv". Joh. 3:16

OM LORENSBERGSKYRKAN

Vår kyrka ligger centralt i stan och är en myllrande mötesplats för människor i alla åldrar med olika bakgrund. Olika aktiviteter håller kyrkan varm hela veckan, med final på söndag. Vi har aktiviteter för barn, ungdomar, unga vuxna/studenter, medelålders och äldre. Läs mer om dem i AKTIVITETER i menyn.

Onsdagar 11-14. Sommarlov 23/5-10/9
Fredagsfrukost 7-10. Sommarlov 1/6-22/8
På Café Lorens kan du ta en fika i en fräsch miljö mitt i Kalmar. Här kan du studera och surfa via vårt WiFi eller bara umgås med vänner i en lugn miljö.

FÖR MER INFORMATION

KONTAKT

Vill du ha kontakt med någon av oss som finns på expeditionen? Välkommen att höra av dig.

Pingstförsamlingen
Lorensbergsleden 8
Box 818, 391 28 Kalmar
info@lorensbergskyrkan.se
0480-136 77

FLER KONTAKTUPPGIFTER

UTHYRNING

För bokning av våra lokaler skriv till uthyrning@lorensbergskyrkan.se

FÖR MER INFORMATION OM VÅRA LOKALER

KALENDER

19 jun kl. 19:00
Inför Gud
23 jun kl. 11:00
Gudstjänst
25 jun kl. 10:00
Bön
26 jun kl. 19:00
Inför Gud
30 jun kl. 11:00
Gudstjänst
03 jul kl. 18:30
Grillning
07 jul kl. 11:00
Gudstjänst