Konsert Michael Jeff Johnson Band

Biljetter på www.nortic.se >
100 kr vuxen
50 kr student

Michael Jeff Johnson är född 1972 i småländska Virserum. Han är en svensk musiker, sångare och låtskrivare, numera bosatt i Sävedalen utanför Göteborg. Han har under flera decennier producerat sånger, spelat in skivor och lett lovsång i kyrkor och på konferenser. Dessutom är han en frekvent anlitad talare i ämnet lovsång, tillbedjan och församlingsmusik.

Som tioåring skrev Michael sin första sång, och med åren har det blivit åtskilliga hundra. 2005 släpptes solodebuten Allt vi skulle kunna bli och en handfull skivor senare har Michael nått ut till en stor och bred publik. Främst har det varit i kyrkor som musiken kunnat höras, men via radio och mycket live-spelande har cirklarna ständigt vuxit av lyssnare. Sångerna beskrivs ofta som poetiska och känslosamma och sjungs främst på engelska.

”Skapandet handlar inte om mig, utan vem Gud är i och genom mig.
Han är källan till all kreativitet. Sången ska aldrig tystna.”