Barn

Äventyret

På söndagar

• Barnen börjar söndagen genom att delta på gudstjänsten ca 10-15 minuter.
  • Därefter är det ett kort intro i gudstjänsten för att Äventyret ska börja.
  • Vi välkomnar alla barn att närvara den första stunden i samband med sång och dans på Äventyrssamlingen. Om barn är under fyra år och vill stanna kvar på hela Äventyret görs det i förälders eller annan vuxens sällskap.
  • Ibland bjuder i på frukt.
  • Vi följer Pingst Ungs planering utifrån texter och handledarmaterial i största utsträckning.
  • Vi håller Äventyret till en timme dvs till ca 12:15 – därefter välkomnar vi föräldrarna att hämta sina barn vid Äventyrslokalerna.
Datum Text Ansvar
2/10 Noa Joakim/Erica
9/10 Babels torn Lovisa
16/10 Abraham Hanna/Lilly
23/10 Maria, Jesu mamma Joakim
30/10 Mission David/Magdalena?
6/11 Johannes döparen Lovisa/Lilly
13/11 Valfritt ämne/film? Joakim
20/11 Valfritt ämne/film? Joakim
27/11 Advent Hanna/Lilly
4/12 Jul/Jesajas profetia Erica
11/12 Jultema Lovisa/Lilly
18/12 Äventyrsavslutning Alla ledare som kan

Embrace

Var: Lorensbergkyrkan ”Röris”
När: Tisdagar kl 18:00-19:30
Vem: 13+ år
Ledare: Clara Larsson
Vad: Hiphop, street, uttryck, show, gemenskap, dansutveckling, träning och budskap

För frågor och anmälan
Clara: 073-432 22 24

Varmt välkommen!!!

Dance Kids & Rizen

Du som gillar att dansa är välkommen att hänga på i en av våra ekumeniska dansgrupper. Vi träffas varje onsdag med start onsdagen 29/1 kl. 18.00.
Dansträningen avslutas med lite fika och andakt.

Dance Kids: åk 1-3. Tränar i ”Röris” i Lorensbergskyrkan. Ledare: Ulli och Cecilia
Rizen: åk 4 och uppåt. Tränar i danssalen i Home. Ledare: Maja

Avgift: 100 kr

Om du är intresserad av att hänga på eller har några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till: