Äntligen dags - välkommen till en ny tid!

Vi är väl medvetna om att det fortfarande pågår en pandemi i världen och att faran långt ifrån är över. Vi vill ändå öppna upp vår kyrka för gudstjänstbesökare enligt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten och Polisen ger med 50 mötesdeltagare i rummet.

Kl. 11:00

Gudstjänst med max 50 deltagare och liksom tidigare sändning av webbgudstjänst. Detta gäller till dess att vi alla kan träffas igen.

Kl. 16:00

Vi firar under en period även gudstjänst kl. 16:00. Parallellt med denna blir det äventyr för barnen i lokaler med separata ingångar (ingången där skylten Äventyret finns) och avgränsade utrymmen. Barnen behöver inte anmäla sig (men checka* in sig), men det behöver föräldrarna om de ska vara med i gudstjänsten.

DU BEHÖVER ALLTSÅ ANMÄLA DIG TILL HÖSTENS GUDSTJÄNSTER. Det gör du enklast genom att fylla i formuläret nedan eller skriva till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du får meddelande om det är fullt och du inte kommer med. Du kan också ringa 070-350 29 46 då svarar Ulla Akkanen.

Eftersom det är speciella tider med speciella omständigheter önskar vi att man kommer i god tid. Kyrksalen kommer öppna 15 min. innan gudstjänsten. Platserna är begränsade och markerade vart vi kan sitta. Vi håller avstånd till varandra och följer de råd som finns uppsatta i entrén, Varmt välkommen & anmäl dig till våra gudstjänster!

Vi ses!

Anmälan till nästa gudstjänst