OM OSS

Varje söndag firar vi gudstjänst i Lorensbergskyrkan, en samling dit alla är välkomna vare sig man tror, tvivlar eller har frågor om Jesus och/eller kristen tro. Med sång, musik, bön, förbön och predikan möts människor från alla generationer till fest.

Bön är en central del i varje kristens liv. Det är en livlina i både med- och motgång.
Vi tror på bönens kraft - Gud hör bön! Han vill möta oss i bönen och höra både vår tacksamhet och våra behov.

Välkommen med på våra samlingar!

Den kristna tron sammanfattas i ett känt bibelord från Johannes.
"Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv". Joh. 3:16

OM LORENSBERGSKYRKAN

Vår kyrka ligger centralt i stan och är en myllrande mötesplats för människor i alla åldrar med olika bakgrund. Olika aktiviteter håller kyrkan varm hela veckan, med final på söndag. Vi har aktiviteter för barn, ungdomar, unga vuxna/studenter, medelålders och äldre. Läs mer om dem i AKTIVITETER i menyn.

CAFÉ LORENS

Öppet onsdagar från 15/9 kl. 11-15.

På Café Lorens kan du ta en fika i en fräsch miljö mitt i Kalmar. Här kan du studera och surfa via vårt WiFi eller bara umgås med vänner i en lugn miljö.

FÖR MER INFORMATION

KONTAKT

Vill du ha kontakt med någon av oss som finns på expeditionen? Välkommen att höra av dig.

Pingstförsamlingen
Lorensbergsleden 8
Box 818, 391 28 Kalmar
info@lorensbergskyrkan.se