100 år i Kalmar

Pingstförsamlingen i Kalmar, Lorensbergskyrkan, firar 100 år 2019. Detta vill vi fira tillsammans!

Vi kommer att fira själva årsdagen den 27 januari kl. 11:00 med gudstjänst där Fredric Crona predikar, ett stort lovsångsteam och Äventyret för barnen. Det blir ett stort tårtkalas efteråt. Då vill vi gärna fylla kyrkan så har du vägarna förbi är du hjärtligt välkommen!

Söndagen den 9 juni, på pingstdagen, gästas vår jubileumsgudstjänst kl. 11:00 av Daniel Alm och Gospelkören sjunger.

Välkommen på fest!

Den stora festen (för medlemmar eller aktiva i församlingen, för före detta medlemmar, missionärer och anställda) kommer att ske den 8 juni, pingstafton kl. 16:00. Då blir det mat, musik och andra festligheter.

Pris: 200 kr
Barn under 12 år: 75 kr
Barn under 3 år: gratis

Senaste anmälan 26/5. Anmäl dig till denna fest här:

Genom att kryssa i rutan samtycker du till att skicka dessa personuppgifter till vår e-post

100 years in Kalmar

The pentecostal church in Kalmar, Lorensbergskyrkan, celebrate a 100 years in 2019. We want to celebrate this together!

We will celebrate the Anniversary on January 27 at. 11 am with worship and cake afterwards. We would like to fill the church and if you happen to be in the neighbourhood, you are welcome!

Sunday, June 9, whit sunday, our jubilee service will be held at 11 am. Daniel Alm will preach and the Gospel choir sings.

Welcome to a party!

The big party (for members or active in the congregation, for former members, missionaries and employees) will take place on June 8, whitsun eve at. 4 pm. There will be food, music and other festivities.

Price: 200 kr
Kids under 12 years: 75 kr
Kids under 3 years: free

Latest signup May 26. Sign up for this party here:

By ticking the box you agree to send this personal information to our email (gdpr)

Vår integritetspolicy Ok Nej tack!