Det händer mycket för ungdomar i Lorensbergskyrkan! Oavsett om du brukar gå till en kyrka eller aldrig har varit i en så ska du känna dig så stort välkommen till allt som händer!

Fredagar 19:00

På fredagar har vi höjdpunkten på veckan: Alive!

Dessa kvällar innehåller lite allt möjligt. Något som vi tycker är roligt är att hitta på alla möjliga olika aktiviteter. Så därför så gör vi allt från att ha tårt-tävling till att ha bilkurragömma, ja lite vad som helst som vi tycker är roligt. Vi har alltid en stund på kvällarna som vi tycker är väldigt viktig där vi sjunger lovsång tillsammans, någon delar något från Bibeln och det finns möjlighet att be för saker eller personer som man tänker på särskilt.

Annat som händer

Konfa

Alive +

Vi hittar även på andra saker titt som tätt, detta lägger vi ut på hemsidan, sociala medier och skickar ut sms om!

Håll koll på vad som händer

Vi har en sms-lista som det skickas ut varje vecka om vad som händer på Alive. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och mejla ditt namn och nummer om du vill ha sms!

Kolla gärna in Alive på Facebook och Instagram och håll dig ännu mer uppdaterad om vad som händer, vi använder sociala medier rätt flitigt så haka på där!

Om du har någon fråga, undrar något eller vill prata om något särskilt är du alltid välkommen att kontakta vår pastor Jacob Ventlinger (073 - 54 29 316).