För dig som är 20+. Är du ny i stan? Har du bott här länge? Pluggar du? Jobbar du? Gör du något annat? Unga vuxna i Lorensbergskyrkan är för dig som är student och/ eller ung vuxen.

Men vilka är unga vuxna? Det är givetvis upp till dig själv att bestämma, men vi är inriktade till dig som är 20+. Unga vuxna finns till för dig som vill lära känna andra människor i din egen ålder. Vi tycker att umgås och gemenskap är något viktigt och det vill vi att Unga vuxna ska vara en mötesplats för. Unga vuxna är för dig oavsett om du har en tro på Gud eller inte. Unga vuxna finns för att vi tror på Jesus och det är den största anledning till att vi gör detta, men vi vill samtidigt att det ska kännas avslappnad och naturligt för dig som inte har någon tro eller aldrig har funderat på det. Kom som du är. Kom om du vill. Kom och umgås. Kom inför Gud.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Unga vuxna och annat som är på gång på hemsidan och på Facebook.

Om du har någon fråga, undrar något eller vill prata om något särskilt är du alltid välkommen att kontakta vår pastor Jacob Ventlinger (073 - 54 29 316).

Bibel & Brunch

Några lördagar per termin träffas vi för undervisning och brunch. Se kalendern eller Facebook för aktuella datum.

After Church

Efter gudstjänst på söndagar äter vi tillsammans och umgås. Följ oss på Facebook för aktuella datum.

Ny i stan

Vi har Ny i stan-träffar i både höst och vårterminernas början.

Kanske har du börjat plugga i Kalmar? Flyttat hit för att jobba? Eller bara intresserad av vad som händer i kyrkan? Då vill vi träffa dej! Kom och få veta mer om oss, vad vi gör, vad som finns just för dej och lär känna nya människor i din nya stad! Mer information på Facebooksidan. Följ oss där!

Smågrupper

En smågrupp är en liten grupp som träffas för att ha gemenskap, samtala om livets viktiga frågor och be tillsammans. För mer information kontakta vår pastor Jacob Ventlinger (073 - 54 29 316).