Äventyret

Söndagar kl. 11:15-12:30. Gemensam samling för alla barn sedan aktivitetsgrupper

Bästa festen

Varannan onsdag (jämn vecka) kl. 17:00. Välkommen på familjegudstjänst & pyssel - spagetti & köttfärssås med start 24 jan
instagram @bastafesten

Mat till självkostnadspris:
Barn 10:- Vuxen 20:- Familj 50:-

Dance Kids

Den ekumeniska dansgruppen ”Dance kids”. Alla som fyllt 7 år och tycker om att dansa är välkomna till vår härliga, dansiga gemenskap.

Dance Kids (7-9 år) håller till i ”Rörelsen” i Lorensbergskyrkan på onsdagar kl. 18:00.

Rizen (9 år -) kommer till en början att vara i energihallen på Lars Kaggskolan och därefter i danssalen i församlingen Home.

Om du är intresserad av att hänga på eller har några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till:
Ulli - tel: 073 - 939 15 47