Lorensbergskyrkan i Kalmar - kom som du är!

Vår kyrka ligger centralt i stan och är en myllrande mötesplats för människor i alla åldrar med olika bakgrund. Olika aktiviteter håller kyrkan varm hela veckan, med final på söndag. Vi har aktiviteter för barn, ungdomar, unga vuxna/ studenter, medelålders och äldre. Läs mer om dem under aktiviteter i menyn HOS OSS.

Varje söndag firar vi gudstjänst i Lorensbergskyrkan, en samling dit alla är välkomna vare sig man tror, tvivlar eller har frågor om Jesus och/ eller kristen tro. Med sång, musik, bön, förbön och predikan möts människor från alla generationer till fest. Vi tolkar varje gudstjänst till engelska och har även medlemmar som kan tolka till spanska, portugisiska, arabiska och swahili.

Vårt café - Café Lorens - är öppet tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan 11:00-17:00. Där serverar vi prisvärda hembakade kakor och lunchmackor. Välkommen för att studera och surfa via vårt WiFi eller bara umgås med vänner i en lugn miljö.

Vi vill vara en öppen kyrka som välkomnar alla människor - genom hela livet

Söndag 27 maj 11:00
Måndag 28 maj 10:00